Po čom ženy túžia: kytica 100 ruží

Po čom ženy túžia? To je oriešok, ktorý zatiaľ nerozlúskli ani tí najchytrejší vedci či psychológovia sveta. Síce nevieme, čo chcú všetky ženy sveta, ale vieme, že na Florea.cz si mnohé z nich tajne prajú kyticu 100 ruží. Možno sa pýtate, prečo a my vám skúsime dať odpoveď.

V Amerike v tom majú jasno. Keď muž pošle žene 100 ruží, tak jedine za účelom hlbokého ospravedlnenia. U nás nad týmto počtom niektorí zástancovia tradícií prskajú, pretože je to párny počet ruží . Veríme ale, že každá romanticky založená žena nehľadí na zastarané spoločenské pravidlá a vedela by si 100 ruží naozaj užiť.

Kytica 100 ruží: výnimočný darček alebo už nie?

Čo na tej kyticu 100 ruží všetci vidia? Páni, je to rovnaké, ako keď sa vy rozplývate nad najnovšou technologickou hračičkou alebo nad novým modelom auta. Vlastniť niečo také znamená cítiť sa výnimočne. Mať niečo, čo nikto iný nemá, alebo je vás len obmedzený počet.

Mohlo by vás tiež zaujímať: Inšpirácia - vyznanie lásky

 

No áno, že ale podľa našej fotogalérie dostáva 100 ruží kde kto? Áno, v našej fotogalérii tomu tak je, ale vo vašom okolí? Koľko žien, ktoré dostali 100 ruží, poznáte osobne? Veď v celej Českej republike je viac ako 5 246 000 žien, medzi nimi sa naša kytica 100 ruží ľahko stratí. Stále je to tak ojedinelý a veľmi výnimočný darček z lásky, ktorý môžete darovať.

Ak by sme tu teda mali skončiť a zhrnúť to, to jediné o čo ide, je skutočne pocit výnimočnosti a pocit, že sú milované. Po tom ženy túžia. Pozrieme sa ale ešte na pár ďalších dôvodov, prečo zvážiť nákup 100 ruží.

Zaujíma vás, ako to vyzerá, keď sa viaže kytica 100 ruží Rhodos 90 cm? Pozrite sa na video.

 

Pochlapí sa - kytica pre ženu je perfektné rozmaznávanie

Čo si budeme hovoriť, pravý muž ochranár a gentleman sa rád hrá s pocitom, že môže svojej žene dopriať to najlepšie. Nemusí to hneď znamenať nákup luxusných šperkov, autá či dovolenky. Rozmaznať ženu kvetinami , vypočuť si, ako ste úžasný a večer byť naopak rozmaznávaný? To je to najväčšie bohatstvo;)

Nezabúdajme ale, že drahými darčekmi, či už je to kytica ruží , alebo čokoľvek iné, si ženu nesmie muž kupovať. Je to darček, ktorý je vhodný len pre ženu blízku vášmu srdcu.

Romantické odpustenie

Ak ste vyviedli niečo, po čom doma vládne tichá domácnosť, nejaké to pekné gesto by mohlo vyčistiť ovzdušie. Nahnevané ženy síce najviac dúfajú, že uznáte chybu a poučíte sa z nej, ale v hĺbke duše je každá žena romantička. Zahrajte jej preto na jej romantickú strunu. Kytica 100 ruží síce nevyrieši všetky vaše problémy a nezhody, ale je to dobrý začiatok.

Naše kytice boli svedkami nielen úprimných ospravedlneni, osláv spoločných výročí a veľkých návratov. Niektoré kytice boli prítomné dokonca pri zásnubách, buď miesto zásnubného prstienka alebo aj s ním. Niektoré kytica 100 ruží sa dokonca rozmnožili a stali sa z nich kytice 200 ruží, 300 ruží, ale pokojne aj z väčšieho počtu.

Už viete, aká kytice zamieri do náručia vašej lásky?