Povedzte to kyticou, povedzte to prianím

Krásna kytica poteší. Ale krásna kytica s osobným odkazom priamo nadchne! Na Florea.eu preto máme hneď niekoľko možností, ako popriať k narodeninám nebo vyznávať lásku. Nech už vyberiete ktorúkoľvek, jedno je isté: obdarovaná na vás nezabudne.

Kvety, stuha a želania

Prianie zároveň s kyticou. Praktické a efektné

Prečo si komplikovať život, keď existujú pohodlné a elegantné riešenia. Jedno také sme pre vás pripravili u nás na webe. ku každej kytici, ktorú objednávate, môžete rovno pripojiť váš odkaz. My ho vytlačíme na luxusný kriedový papier alebo stuhu a osobne doručíme spoločne s kvetmi. Vďaka tomu nemusíte zháňať kartičky v papiernictve, ani si pamätať, že máte poslať e-mail alebo SMS.

Všetko u nás zariadite naraz.

Papierová klasika v krásnom vyhotovení

Povedalo by sa – obyčajné papierové prianie. Lenže vo Florea.eu nerobíme nič obyčajne. Vaše odkazy tak nesie kriedový papier s elegantnou potlačou. A pretože vieme, že je dobré chrániť vaše súkromie pred nežiaducimi zrakmi, je každá kartička zložená a poctivo prelepená. Váš odkaz si tak prečíta len obdarovaná, nie trebárs slečna na recepcii alebo zvedavá kolegyňa.

Keď má byť prianie vidieť na prvý pohľad

Čo keď ale chcete, aby bolo prianie vidieť hneď, bez rozbaľovania kartičky? Pre takéto prípady tu máme potlačenú stuhu. Na nej nanesieme váš text a previažeme ňou kyticu alebo kvetinovú krabičku, ktorú ste vybrali. Keďže používame veľmi kvalitnú termosublimačnú technológiu tlače, je text na stuhe precízne vypracovaný a tiež veľmi odolný.

Ženy si potom radi stužky s venovaním ukladajú do ich krabičiek na drobné poklady.

Služba nielen pre tajných ctiteľov

Pokiaľ si z akéhokoľvek dôvodu prajete zostať v utajení, stačí v objednávke zaškrtnúť službu anonymného darcu. V tomto prípade doručíme kyticu i s vaším odkazom, ale rozhodne neprezradíme, od koho je. Keď bude obdarovaná pátrať, kto na ňu tak myslí, spojíme sa s vami. Ale len pokiaľ nám to dovolíte, odhalíme vašu identitu.

Zapečatený odkaz

Ako správne napísať odkazy

Napísať krátky odkaz sa môže zdať byť jednoduché. Lenže, keď príde na vec, slova sa nie a nie dostaviť. Ale nebojte sa, nenecháme vás v tom! Pripravili sme pre vás návod, ako zostaviť skvelé prianie a na čo určite nezabudnúť. A pokiaľ by ani to nestačilo, načerpáte ľahko inšpiráciu v našich článkoch, ktoré zahŕňajú tie najlepšie priania:

Tak poďme do toho!

A ešte jedno odporúčanie - aby ste nikdy nezabudli na žiadnu udalosť, ktorá si vyžaduje kartičku, založte si Floreař. Uložte si do nej narodeniny, sviatky a iné dôležité dni svojich blízkych, Floreář vám ich včas pripomenie.