Predstavujeme: kytica modrých ruží

Ako sa spieva, že "modrá je dobrá", tak o tom vedia svoje aj ženy našich zákazníkov, ktoré niekedy dostali kyticu modrých ruží. Neprehliadnuteľná kráska vo farbách neba, šmolkovej zmrzliny či našich obľúbených džínsov je kytica, ktorú buď milujete alebo nenávidíte.

Najčastejšie dôvody darovania kytice modrých ruží: darček k maturite, darček k narodeninám, darček k vysvedčeniu, poďakovanie, darček k narodeniu chlapčeka, darček za prvý deň v novej práci.

svetlo-modre-ruze-florea.jpg (247 KB)kytice-modrych-ruzi-florea.jpg (248 KB)

Extravagantná kytica ruží s krásnym významom

Nielen medzi našimi zákazníkmi, ale aj vo svete sa vedú dlhé debaty o tom, či je kytica modrých ruží krásna alebo škaredá.

Hlavným dôvodom nie je ani tak farba samotná ako fakt, že je zložená z farebných ruží , pretože v prírode voľne rastúce modré ruže jednoducho neexistujú.

Pokiaľ sa ale prenesiete cez tento fakt, nič vám nebráni v tom kyticu modrých ruží milovať a darovať.

Ich význam v Reči kvetovje veľmi krásny. Modré ruže hovoria: "Som na teba hrdý / á" a tiež: "Uctievam Ťa. Vedieš si skvele."

Kytica 25 luxusných ruží EVER RED 60cm

Kytica 25 luxusných ruží EVER RED 60cm
Tip Doprava zdarma
Skladom 21 kusov

67.55 €

Detail

Kytica 25 luxusných ruží EVER RED 80cm

Kytica 25 luxusných ruží EVER RED 80cm
Tip Doprava zdarma
Skladom 16 kusov

79.26 €

Detail

Kytica 21 luxusných ruží EVER RED 60cm

Kytica 21 luxusných ruží EVER RED 60cm
Novinka Doprava zdarma
Skladom 6 kusov

63.21 €

Detail

Mohlo by vás tiež zaujímať: Zriedkavé čierne ruže - ohrozené symboly mystiky

 

Kytica modrých ruží je tak ideálnou adeptkou trebárs ako darček od otca pre dcéru za úspešne zloženú maturitu. Alebo napríklad ako povzbudenie sestry / kamarátky za skvele zvládnutý deň v novej práci. Tých príležitostí je toľko!

Pre koho kytica modrých ruží nie je vhodná?

Vzhľadom na jeho význam je kytica modrých ruží vhodná takmer pre každú osobu a pre každú príležitosť.

Jedinou prekážkou by možno mohlo byť jej darovanie ľuďom s ktorými máme vzťahy na veľmi profesionálnej úrovni. Pre tých sa oplatí voliť úplne iné kvety, pretože v tomto prípade by mohli modrej ruže pôsobiť až jarmokovým dojmom.

Ďalšiu výnimku by možno mohli tvoriť osoby, ktoré vidíme prvýkrát v živote. Trebárs svokru. Zájdeme do extrému: idete na prvú návštevu k svojej budúcej svokre a donesiete jej modré ruže .

Ak bude veľmi domýšľavá alebo nedôverčivá, môže si kyticu modrých ruží vyložiť po svojom a hľadať za ňou skrytý význam.

Trebárs ako faloš alebo jedovatosť, pretože sa biele ruže schovávajú za modrú farbu, bude vás vnímať podobne. Ale to je už naozaj extrém :)