Pri doručovaní kvetov môže byť i pekne veselo

Keď rozvážate kvety, primotáte sa pri odovzdávaní kytice ruží k čomukoľvek. Prečítajte si príbehy našich kuriérov, elegantných profesionálov.

Naši kuriéri sú gentlemani, ktorí s úsmevom a pokorou odovzdávajú všetky druhy kytíc. Ako mávnutím kúzelného prútiku sa ale môžu premeniť v veselú komiksovú postavičku s dierou v nohaviciach, utekajúcu pred rozzúreným psom. Osud má niekedy zvláštny zmysel pre humor.

Kuriérom nášho online kvetinárstva sa nemôže stať každý. Vyžadujeme príjemné vystupovanie, gentlemanské správanie, a pretože doručujeme kvety na celom území Českej republiky a časti Slovenska, taktiež skvelé šoférske schopnosti. O to viac sa potom nasmejeme, keď počujeme nejakú historku o tom, čo všetko sa pri odovzdaní kvetov môže stať.

Kuriér odovzdá kvetinu. Bez rizika :)

Kuriér s dierou v nohaviciach

Kuriér nikdy nepokazí prekvapenie. Preto obdarovaným volá síce, kedy príde, obsah zásielky si ale vždy nechá pre seba. Keby mladá paní tušila, že na ňu čaká nádherná kytica červených ruží a bielych chryzantém, asi by v avizovanej dobe neodišla len tak na nákup. Po telefonickom dohovore s objednávateľom kytice si kuriér otvoril bránku a s eleganciou sebe vlastnou, vkradol sa nenápadne ku vchodovým dverám, pri ktorých mal podľa inštrukcií kyticu ponechať.

To sa ale nepáčilo strážiacemu vlčiakovi. Zrejme si kuriérovu uniformu pripodobnil k tej poštárskej, lebo mladého poslíčka hnal späť z bránky, až sa mu za pätami prášilo. Zvyšok dňa si potom musel kuriér dávať pri odovzdávaní ďalších zásielok veľký pozor, aby sa k dámam neotočil chrbtom, pretože mu cez prehryznutú dieru v gatiach vykukoval zadok.

Majster v otužovaní

Sľubujeme, že dovezieme kyticu do každého kútu. A držíme slovo. Rovnako tak kuriér Mátal, ktorý doručoval kvetinovú krabičku do malebného domčeka, ktorý sa nachádzal až za lávkou cez rieku, ktorá bola pre našu špeciálnu klimatizovanú dodávku príliš úzka. Kuriér nelenil, z auta vyskočil, nasadil úsmev a šiel potešiť milú pani voňavou kvetenou pešo

Obdarovaná žena plakala šťastím, a to je, ako je známe nákazlivé. A tak si potešený Mátal cestou späť na úzkej  lávke tiež šťastím len tak trochu podskočil a z eufórie ho prebrala až ľadová rieka, v ktorej sa poriadne vykúpal. Keby nebol december, zrejme by išlo o príjemné osvieženie. Takto je ale v našej Florea rodine známy ako slovenský Wim Hof, majster v otužovaní v pracovnej dobe.

Kuriér doručuje kvety aj pod vodou

Agent 001

Keď sa jeden tajný obdivovateľ rozhodol potešiť svoju vysnenú ženu kyticou, zrejme sa mu z hlavy samou láskou vyparila jedna dôležitá informácia. A to, že dotyčná pani je vydatá. Nič netušiaci kuriér s úsmevom na perách, chystal sa na odovzdanie kytice červených ruží. V tom mu ale do cesty vstúpil nahnevaný manžel s otázkou, ktože je tým tajným ctiteľom jeho manželky. Kuriéri Florea.eu sú profesionáli, takže pokiaľ nechce byť dotyčný menovaný, kuriér mlčí.

A to i behom hodinového vypočúvania, ktorému pán domu nášho milého kuriéra vystavil. Ako správny agent v službách online kvetinárstva kuriér mlčal. Nahnevaný manžel, o poznanie zúrivejší než na začiatku, kuriéra v pivnici zamkol a dovolával sa svojho práva vedieť, kto túži po jeho manželke, na našej zákazníckej linke. Milé slečny mu vysvetlili, že meno prezradiť nemôžu, a to za žiadnych okolností, a ešte sa prihovorili za prepustenie väzňa z pivnice.

Ako vždy všetko dobre dopadlo, ale dúfame, že ste si z príbehu odniesli i nejaké to ponaučenie, páni.

Pošlite radšej kvietok vlastnej manželke, mamičke alebo kamarátke. 

Vyberte napríklad: