Prianie ku dňu matiek

20 tipov na priania a básničky ku Dňu matiek

Niekedy hneváme my ich, niekedy hnevajú ony nás. Napriek tomu sú mamičky naše najbližšie bytosti na ktoré nedáme dopustiť. Hovoríte im to dostatočne často? Kvety a básnička ku Dňu matiek je skvelý spôsob, kedy im to pripomenúť. Nie všetci ale vieme chrliť básničky mamičke ako na bežiacom páse ...

Na Deň matiek sú najobľúbenejšie básničky

Deň matiek je ideálnym dňom, od kedy môžete začať svojej mamičke pravidelne pripomínať ako ju máte radi. Aké prianie alebo básničku pre mamičku vyberiete ku Dňu matiek vy? Pre inšpiráciu sme vybrali z mnohých krásnych odkazov, ktoré sme spolu s kyticami doručili mamičkám na Deň matiek v predchádzajúcich rokoch.

Medzi želania ku Dňu matiek najviac frčia samozrejme básničky, ktoré vedia rozveseliť a vyčariť úsmev na tvári. Nájdu sa medzi nimi ale aj silné osobné príbehy a krásne spovede, ktoré stoja za zdieľanie ♥

Básničky pre mamičky

Keď sa niečo nepodarí, aj keď hnevám málinko, máš ma rada a ja Teba, moja zlatá mamička. Všetko najlepšie ku Dňu matiek.

Moja milá mamička, ty si moje slniečko. Život si mi kedysi dala a mala mňa veľmi rada. Viedla si ma správnou cestou, preto som tvojou dcérou vďačnou. Ku Dňu matiek všetko naj, stále sa len usmievaj!

Keď uvidím konvalinku, spomeniem si na mamičku. Krásna nežná kvetinka? To je moja mamička! Všetko najlepšie ku Dňu matiek praje dcérka s rodinou. Posielam pusinku.

Jedno prianie k Tebe teraz letí, máme Ťa moc radi, s láskou Tvoje deti. Všetko najlepšie ku Dňu matiek ♥

Chcem Ti popriať, mamička, starostí len málinko. Zato šťastie, lásky dosť. Dám Ti kvetinu pre radosť! Všetko najlepšie ku Dňu matiek, praje Ti Tvoj syn.

Moja milá mamička, posielam Ti prianie,neusmievaj sa máličko, popíjajte si kávičku, Nevnímajte žiadny zmätok, je predsa Deň matiek.

Nepotrebujem slnko, ktoré žiari, stačí mi úsmev na Tvojej tvári. Si ako ruža , ktorá kvitne, si tá najlepšia mamička na svete. Krásny Deň matiek želajú nezbedné deti.

Privoňaj k ruži, veď máš meniny ... Všetko najlepšie ku Dňu matiek.

Anjel má korunku, anjel má nebo a my máme maminka najradšej Teba. Ďakujeme za všetko a prajeme krásny Deň matiek.

Najlepšia z mamičiek, čo balila ma do plienok, dobre sa o mňa starala a všetko mi dopriala, moja mamička dnes oslavuje, máme ju veľmi radi. Krásny Deň matiek, mamička!

Osobné a originálne blahoželania ku Dňu matiek

Milá mamička, prajem Ti ku Dňu matiek hlavne veľa zdravia a priala by som si, aby si pochopila čo pre mňa znamenáš ... Máme Ťa všetci veľmi radi ♥

Všetko najlepšie ku Dňu matiek. Vďaka za možnosti, ktorých sa mi dostáva. Tvoj syn.

Milá mamička, prajem Ti k dnešnému Dňu matiek všetko najlepšie. Mám Ťa rada viac než tušíš a vážim si Ťa! Mám tú najlepšiu mamku na svete. Tvoja dcéra.

Milá mamička, prajem Ti, aby každý tvoj deň bol už len farebný a nie čiernobiely. Vždy tu budem pre Teba, tak ako Ty si tu bola vždy pre mňa. Mám Ťa veľmi rada a na tom sa nikdy nič nezmení!

Všetko najlepšie ku dňu matiek! Si dokonalá a úžasná mamička. Mám Ťa rád!

Poďakovanie mamičke za starostlivosť

Život je ako hojdačka, neustále hore a dole. Je však krásne vedieť, že je tu niekto, kto nás tým všetkým od malička sprevádza. Ku Dňu matiek Tí prajeme všetko najlepšie.

Usmievaš sa aj keď si smutná. Robíš všetko i keď si unavená. Poskytuješ nám pohodlie aj keď ho sama nemáš. Si tu pre nás aj keď si chorá. Ďakujeme a prajeme krásny Deň matiek!

Ahoj mami a tati, hoci sa blíži Deň matiek, posielam túto kyticu obom. Jedna ruža za každý rok čo som na svete. Ďakujem, že ste. Mám vás rada ♥

Viem, mamička, že to vždy myslíš so mnou dobre. Na to prídem často až po určitej dobe. Si jediná na svete, mám Ťa rada, ďakujem za to, že si ma vychovala. Pekný Deň matiek.

Mamička moja milovaná, život nás skúšal, veľa ľudí k nám prichádzalo opúšťalo nás. Ale my dve sme zostali. Nebyť Tvoje odvahy, nič z toho by sme nezvládli. Ďakujem Ti, milujem Ťa a želám Ti krásny Deň matiek!