V hlavnej úlohe: Veľká kytica

Taký ten obyčajný deň, kedy ste doma v teplákoch a varíte alebo naopak ste v práci a máte za sebou ťažkú pracovnú poradu. Zrazu vám niekto zvoní alebo zaklope na dvere a vám spadne brada úžasom. Nie, ten kuriér si nepomýlil adresu a obrovská kytica ruží, ktorú vám práve odovzdáva je skutočne pre vás ...

Romantická klasika: 100 ruží

Ešte šťastie, že sa džentlmeni začínajú objavovať ako huby po daždi a dnešné ženy o tom nemusia len snívať.

Možno to bude aj tým, že rozvoz kvetín je na vzostupe a ponúka oveľa širšiu ponuku ruží ako predtým.

Trendom posledných rokov sú obrovské kytice ruží , ktoré hocikedy presiahnu aj tradičnú stovku . Samozrejme ich najčastejšie posielajú muži ženám, hlavne ako darček k výročiu alebo ako ospravedlnenie žene, ktorú trochu sklamali.

Pestré miešané kytice pre všetky typy žien

Ak nie ste milovníkmi klišé, existujú aj omnoho pestrejšie kvetinové kombinácie. Okrem jednofarebných kytíc ruží sa posielajú tiež veľké kytice chryzantém , pestré miešané kytice z karafiátov a pivoniek alebo dokonca päťfarebné kytice ruží. Existuje snáď nekonečno možností, aké kytice poslať.

Mohlo by vás tiež zaujímať: Čo nám muž hovorí farbou ruží?

Veľká kytica: radosť i starosť

Rozvoz ruží má v takom prípade jednu veľkú výhodu. Niektoré obrovské kytice bývajú naozaj ťažké a cesta s kyticou cez mesto, a navyše hromadnou dopravou, by mohla ublížiť ako vám, tak kvetinám :) Ale ani po odovzdaní ruží námaha nekončí. Práve naopak. Starostlivosť o 100 ruží býva pekná makačka.

Najskôr pre naše šikovné floristky a potom tiež pre ich majiteľky. Aj to ide s trochou vedomostí a pomôcť zvládnuť.

Stačí si prečítať náš seriál o tom ako sa starať o rezané ruže a ďalšie kvety a môžete tak dosiahnuť maximálnu možnú životnosť kvetov.

V prípade veľkej kytica ruží pridáme ešte jeden tip na záver: rozdeľte ruže do viacerých váz max. Po 25 - 30 ks.

Ruže budú mať potenciál dlhšie vydržať, vy budete mať lepšie pod kontrolou stav vody a stoniek a ako bonus: môžete si nimi krásne vyzdobiť celý domov :)