Valentín 2021: Kedy je čas objednať kyticu

Tohtoročný sviatok zamilovaných vychádza na nedeľu. Obiehať kvetinárstvo 14. 2. ale nie je tá najlepšia cesta, ako dostať čerstvú a voňavú kyticu za rozumné peniaze. Florea.cz za vás zabezpečí toto všetko, a ešte vám ju spoľahlivý kuriér privezie kam

Musíte si len včas spomenúť a kyticu objednať. A kedy že je ten správny čas?

Celý rok pre vás viažeme kyticu za kyticou presne podľa vašich prianí, dbáme na ich kvalitu a pôvod a na absolútnu spoľahlivosť našich služieb. Náš cieľ je: nesklameme vás. A ani Valentínsky humbuk nás nezlomí. Nebudeme brať kvety od neoverených pestovateľov, nenecháme kyticu uviazať neskúsenými brigádnikov a nebudeme rozvážať kvetiny v náhradných autách, ktoré by vám doviezli ruže povädnutej alebo inak znehodnotené. Na Florea.cz ručíme, že dostanete len prvotriedne kyticu, ako v ktorýkoľvek iný deň v roku.

Počet objednávok je preto obmedzený a je potrebné objednať valentínsku kyticu včas.

valentínske kvety

Kto bude kvetinu odovzdávať? Vy alebo kuriér?

Ak budete odovzdávať kyticu sami, môžete si dodanie s kľudom naplánovať na 1-2 dni vopred, teda na piatok či sobotu. Keďže vozíme čerstvo zozbieranej kvety priamo od pestovateľov a uchovávame je po celú dobu prevoze v prísnych podmienkach, kyticu 2 dni u vás doma vôbec neublíži. Naopak. Stihnú sa napiť, hlava kvetu sa zväčší a pootvorí a vy tak budete odovzdávať valentínsku kyticu v najlepšej forme.

Ak nedeľné rande s dámou vášho srdca nestíhate, ale doručenie priamo na Valentína je pre vás dôležité, nechajte to na našom kuriérovi. Ten kyticu v nedeľu odovzdá so širokým úsmevom a odkazom, ktorý si sami napíšete.

>>> Inšpirujte sa: Básničky a odkazy na valentínska želanie

Kedy spúšťame objednávky?

Príroda je nevyspytateľná, a tak ani sami pestovatelia nepoznajú svoju úrodu mesiac dopredu. Až týždeň pred Valentínom nám potvrdzujú, aký typ, farbu a dĺžku ruže vám budeme môcť ponúknuť. Presne v ten okamih dávame túto ponuku na náš web a vy môžete prekrásne, kvalitné ruže online objednať . Áno - u nás objednávate kvety ešte v momente, keď rastú v skleníku. Čerstvěji už to naozaj nejde.

Našim registrovaným zákazníkom vychádzame v ústrety a posielame im informačný e-mail v momente, kedy je valentínska ponuka online. Ak si chcete ušetriť stres a byť si istí, že valentínsku objednávku nezmeškáte, registrujte sa tiež a my to za vás postrážime.

oranžové ruže

Aké ruže vybrať?

Výhodou valentínske objednávky s predstihom je aj to, že si môžete v pokoji rozmyslieť, akú kyticou urobíte svojej milovanej najväčšiu radosť. Hoci Valentín priamo kričí "červené ruže!", My vám radíme , aby ste vybrali inú farbu. A ak si nepotrpíte na Puget, možno vás zaujmú originálne a vkusné kvetinové krabičky.

Či tak ako tak, prajeme vám krásneho a do posledného detailu perfektného Valentína.

vaša Florea.cz