Vaše hodnotenia a recenzie, ktorá nám robia radosť

Hovorí sa, že každá kritika (aj tá negatívna) je niečím prínosná. A v prípade nášho online kvetinárstva to platí dvojnásobne. Vďaka všetkým vašim hodnoteniam rastieme do krásy a môžeme byť lepší. Týmto článkom by sme vám chceli veľmi poďakovať za to, že ste s nami a zároveň sme sa rozhodli vypichnúť tie hodnotenia, ktorá nás milo potešili.

Kytička pre našuj babičku urobila veľkú radosť, vraj aj slzička radosti kvapla, takže my už jedine kvetinky od Vás. Skvelé dohováranie a moc príjemný pán doručovateľ. Ďakujeme Vám moc, robíte "TO" vážne skvele.

Dnes ráno mi Váš veľmi príjemný kuriér doručil prekrásnu kyticu ruží . Toto by som priala zažiť každej žene. Bol to taký môj sen, dostať tak obriu kyticu . A vďaka Vám sa mi splnil. Robíte ľuďom veľkú radosť,a  patrí Vám veľká vďaka.

Od včerajška som šťastne obdarovaná stovkou ruží od môjho miláčika. Bože, to bol ale krásny pocit, keď kuriér č. 10 mi odovzdal kyticu. Nemohla som uveriť :) Každá žena by mala byť aspoň raz v živote prekvapená týmto spôsobom.

Milujem Florea ♥ Skvelý tím, nádherné kvety, suprová dohoda, milý kolektív. Či už rodinné chvíle alebo romantické, vždy nám to Florea spestrila ♥

Ďakujem firme za doručenie prekrásnych kvetov mojej mamičke aj mňa samotnej. Všetko prebehlo presne podľa mojich predstáv a pán kuriér bol na čas presný. A aranžmán kvetov nemal chybu!

Čerstvé, lacné a krásne kvety - obdarovaná bola nadšená a skladá komplimenty aj týždeň potom , ako sú stále krásne. Rozhodne tento obchod odporúčam - je vážne tak dobrý, ako vyzerá. Ochotní ľudia, krásne kvety a doprava naozaj až na kraj sveta :)

Ďakujem za dodanie kvetín na svadbu, boli dokonalé! Kvety objednávam u vás často a vždy všetko perfektné vrátane neuveriteľne milých a ochotných kuriérov a slečien na infolinke!

Ľudia s Florea sú veľmi ochotní. Celú objednávku sme zariadili po telefóne a práce floristky, fakt famózna. Ja som dala návrh a ona ho zdokonalila. Moc ďakujem, mamičke sa darček páčil.

Odporúčam, odporúčam, odporúčam! Budete spokojní zákazníci len u Florea.cz! A žiadne kamenné kvetinárstvo Vás už neosloví!

Všetci na Florea.cz sú milí a príjemní a ochotní, čo sa dnes takmer nevidí. A stále dobre naladení. Pani Kateřina si poskladala skvelý tím, ktorý pre spokojného zákazníka urobí všetko, čo je v ich silách. Overila som si to pri každej objednávke, kvety objednávam len na Florea.cz .

ĎAKUJEME ♥