VIP Roses - prémiové ruže do vašej svadobnej kytice

VIP Roses sú pestovatelia sezónnych ruží prémiovej kvality. A nielen to. Ich sezónne pestovanie v nevykurovaných skleníkoch je maximálne ekologické.

VIP ruže do svadobnej kytice

To, že VIP nie je len otrepaná prázdna fráza, dokazujú holandskí bratia a majitelia záhradnícke spoločnosti VIP Roses Marc a Ed Sassen. Sen mať vlastné rodinné záhradníctvo sa v nich zrodil v časoch, keď ich otec vlastnil skleník ruží. Po nasledujúcich 35 rokov zo skleníka rástla celosvetovo uznávaná záhradnícka spoločnosť, ktorá navyše veľmi dbá o životné prostredie a udržateľnosť.

Kvalita ruka v ruke so životným prostredím

Ruže od VIP Roses si nemôžeme užívať po celý rok. Ich výroba je sezonná, od apríla do novembra má však svoj zmysel. A tým je významné zníženie produkcie oxidu uhličitého. Pestovanie v nevykurovaných skleníkoch na ploche 3,5 hektára je tak maximálne prirodzené a docieli priamo magické kombinácie - kvality prémiových ruží a ochrany životného prostredia. Svojim ružiam dávajú na rast toľko času, koľko je potrebné. Navyše využívajú prírodnú formu insekticídov a metódu "hmyz proti hmyzu". Zaisťujú tak zdravie pôdy, v ktorej sú ruže pestované.

Kreatívne a zábavné ruže

Oboch bratov baví hľadať neustále nové odrody a neváhajú sa za nimi vypraviť kamkoľvek. Ich heslami sú kreativita, udržateľnosť a zábava. Po rokoch skúseností vedia, čo si ich zákazníci želajú. Ako sami hovoria - ich ruže vytvorili nespočet úsmevov na tvárach zákazníkov a vylepšili im spústy dní a udalostí. Nemajú byť brané vážne, majú vás predovšetkým oslniť a baviť. To je pre tím VIP Roses hlavný motor v objavovaní nových a nových netradičných odrôd.

Ruže od VIP Roses nájdete v našom e-shope pod názvami Kensington Gardens, Pure Blonde , Frozen Summerhouse, Pomponella Summerhouse a Victorian Summer. Prémiové ruže do vašej Svadobnej kytice 2020 ponúkame aj od nemenej ekologického pestovateľa Wans Roses .