Wans Roses - luxusné ruže s kráľovskou korunou

Wans Roses sú pestovatelia luxusných ruží. Pod značkou Royal Beauties ponúka priamo kráľovskú podívanou plnou špeciálnych odrôd ruží.

Keď sa krása snúbi s udržateľnosťou

Vitajte na kráľovskom dvore plnom skvostných odrôd. A to doslova. Odrody ruží od nemeckej spoločnosti Wans Roses sa predávajú pod značkou Royal Beauties. Pýši sa nielen atraktívnym a netradičným vzhľadom podľa posledných trendov, ale aj kráľovskou starostlivosťou od ich pestovateľov. Pestovanie týchto krások prebieha počas teplých mesiacov v nevykurovaných skleníkoch. Je tak úplne prirodzené a hlavne CO2 neutrálne. V chladných mesiacoch sú skleníky vykurované takmer výhradne udržateľným odpadovým teplom a energiou z obnoviteľných surovín. Skleníky strážia osobný strážcovia v podobe užitočných organizmov, ktoré fungujú ako prirodzení odporcovia škodcov. V neposlednom rade spoločnosť investovala do čističky odpadových vôd, vďaka ktorej spotrebujú o 35% menej vody, hnojivá sa nedostanú do odpadových vôd a spolu so živinami sa dajú znova použiť. Netreba dodávať, že na ružiach je táto starostlivosť poznať. Sú vysoko individuálneho vzhľadu a ich kvalita prémiová.

Špeciálne odrody, tvary a farby

Máte radi ruže, len hľadáte niečo nové, neopozerané a sviežeho? Kvety ruží Royal Beauties sú bohaté a široké, so zaujímavým vírom okvetných plátkov uprostred. Ruže ponúkajú nádhernou podívanou, aj čo sa farieb týka. Od hry nežných pastelových tónov až po báječne sýte kontrasty. Ideálna voľba do vašej svadobnej kytice , čo poviete?

V našom e-shope môžete okúsiť krásu ruží Wans Roses na vlastné oči a dotyk. Konkrétne u ruží Pride and Prejudice , Country Lady , Lady Lindsey a Metamorphose . Nechajte si namiešať úchvatnú kombináciu a získajte svadobnú kyticu rovnako osobitú, ako ste vy sama.

Kto sú pestovatelia z Wans Roses?

Tím  z Wans Roses nie je veľký. Na pomyselnom tróne sedí majiteľ a záhradnícky majster Christian Wans s manželkou Melaniou Wansovou. Zvyšok vysoko vyškoleného tímu tvorí približne 14-20 stálych zamestnancov, a to podľa sezóny. Že svoju prácu milujú, dokazuje aj to, že väčšina zamestnancov je v spoločnosti mnoho rokov. Ich cenné skúsenosti a túžba sa neustále vzdelávať je jedným s hlavných dôvodov, prečo sú ruže od Wans Roses kráľovsky prémiové.

Pestovateľov, ktorým záleží na životnom prostredí rovnako tak, ako na kráse ruží, máme viac. Pokochajte sa prémiovými ružami od spoločnosti VIP Roses .