Pivonky - kráľovny svadobných kytíc

 

Svadobná kytica s pivonkami patrí právom medzi tie najobľúbenejšie. Sú obklopené romantikou a symbolizujú šťastné manželstvo, šťastie, bohatstvo, česť a súcit.

 

Pivonky budú rozprávať váš príbeh lásky a dodajú jedinečný lesk vášmu veľkému dňu. Farbou, vôňou a štruktúrou oslní svadobných hostí a podčiarkne atmosféru výnimočného okamihu. To, čo na pivoňkách toľko zbožňujeme, je objemný kvet tvarom pripomínajúce pompon.

A nielen to, hlavnou prednosťou pivoniek je ich fotogenickosť. Pivonky sa budú vynímať na všetkých svadobných fotografiách, kde dokonale dokreslí váš výnimočný okamih.

Svadobné kytice z pivoniek

Pivonky každého tvaru i veľkosti pristanú všetkým svadbám, či už sa rozhodnete pre akékoľvek farebné ladenie svadby, alebo ľubovoľnú svadobnú tému. A je to práve jemnosť a nežnosť pivonkových kvetov, čo robí z pivoniek dokonalú voľbu do akejkoľvek svadobnej kytice .

Ak dávate prednosť klasike, potom sú pivonky doplnené o ruže, ideálna tradičná svadobná kytica. Kytice s pivonkami môžete nakombinovať so svojimi obľúbenými kvetmi , alebo s takými, ktoré pre vás naozaj veľa znamenajú, a vytvoriť si tak veľmi osobnú svadobnú kyticu.

Nezabudnite zahrnúť pivonky aj do kytíc pre družičky a pre mamičky.

Pivonky ako dokonalá stolová dekorácia.

Všestrannosť pivoniek a ich symbolika z nich robí obľúbenú voľbu pre každý výnimočný okamih, akým vaša svadba bezpochyby je. Ukážte svojim hosťom, koľko pre vás znamená, že môžete svoj veľký deň zdieľať práve s nimi a na stoly im umiestnite úchvatné do guľata vykvitnuté pivonky, vďaka ktorým budú mať nezabudnuteľný zážitok práve z vašej svadobnej hostiny.

Popustite uzdu svojej fantázii a pivónie umiestnite do zvláštnych sklenených fliaš, zaváracích pohárov, alebo do rôznych porcelánových vázičiek. Pridajte trochu romantiky a rozmiestnite k pivoňkám farebné pomponem.

Pivonky na svadobnom torte

Pivonky premenia vášu svadobnú tortu v kvetinové umelecké dielo. Až raz budete ukazovať svadobné fotografie svojim vnúčatám, bude to vďaka elegantným a nadčasovým pivoňkám zážitok ako ten z vášho veľkého dňa.

Ako sa správne postarať o pivonky vo svadobnej kytici

Všetky kvety potrebujú vodu, ale pivonky sú našťastie pomerne odolné. Aj napriek tomu sa vám bude hodiť vedieť, ako sa starať o rezané kvety , aby vám svadobná kytica prežila minimálne celý svadobný deň. Pokiaľ nie je extra horúci deň, vydrží kytica s pivonkami pokojne dlhé fotenie alebo chôdzu.

Na hostinu, na večernú zábavu, alebo do reštaurácie je lepšie dať svadobnú kyticu s pivonkami do vázy s vodou. V horúcom počasí ale pivonky príliš dlho nevydržia. Keď je kytica na priamom slnku a bez vody dlhšie ako pol hodiny, začne vysychať a vädnúť a blíži sa skaza. Tomu môžete zabrániť tak, že budete kyticu pravidelne vkladať do vody, alebo ju budete aspoň striekať vodou. 

Až si budete svoju svadobnú kyticu vyzdvihovať v kvetinárstve , alebo až vám ju domov privezie kuriér , dajte pozor, aby neboli pivonky úplne otvorené. Do vášho dňa D by len ťažko vydržali čerstvé a nadýchané. A nezabudnite zabezpečiť, aby bola celá svadobné kytice do vášho svadobného dňa uchovávaná na chladnom mieste.