Po čom ženy túžia: ruže v krabici

Po čom ženy túžia? Záhada nad záhady. Vieme len, že naše zákazníčky, podľa toho čo nám píšu, túži po veľkej kytici s romantickým odkazom . Ale nielen to. Nepohrdli by ani ružami v krabici.

Pocit výnimočnosti nikdy neomrzí

Ako už sme písali v jednom z našich predchádzajúcich dielov seriálu" Po čom ženy túžia", mnoho žien by chcelo zažiť pocit výnimočnosti. Jednou z možností, ako im niečo také môžete dopriať, je poslať im kyticu 100 ruží. Je to niečo, čo nemá každá žena, vyzerá to veľkolepo a nesmierne romanticky.

Mohlo by vás tiež zaujímať: Ako udržať svoje kvety dlhšie čerstvé

 

Ruže v krabici už tu nejakú dobu sú, ale v Európe začali byť trendy len pred pár rokmi. Rovnako ako kytica 100 ruží aj ruže v krabici sú pre ženy netradičným darčekom. Darčeková krabička sama o sebe vzbudzuje príjemný pocit nedočkavosti (veď kto by nemiloval darčeky). Ten v spojení s romantickým (a voňavým) obsahom urobí so ženou divy. Hlavne ak je telom aj dušou romantička.

Darček pre ženu? originalita predovšetkým

Plyšové srdce, plyšové medvede a čokolády nadopované cukrom sú už obohraté. Kým ich muži okolo vás budú stále nosiť, vy už môžete svoju lásku potešiť skutočne originálnym darčekom.

Ruže v krabici sú originálne predovšetkým preto, že je každá iná. Počet ruží, veľkosť darčekovej krabice , odroda ruží v krabici, farba ruží , stužka ... Vďaka tomu všetkému darček v podobe ruží v krabici nikdy neomrzí.

Darček pre praktické ženy

Ruže v krabici majú oproti kytici 100 ruží pár výhod pre praktické ženy. Pretože sa jedná o vpichovanú dekoráciu, ružiam sa stonky neskracujú. Nie je ani potrebné meniť vodu. Ruže sú vpychované do mokrej aranžovacej hmoty , takže sa voda do krabičky iba pravidelne prilieva.

Rovnako ako ruže z kytice si aj ruže z krabičky môžu obdarované usušiť na pamiatku. Okrem pár okvetných plátkov si ale môžu ponechať aj darčekovú krabičku a využiť ju trebárs na niečo iné.